donderdag 23 juli 2009

Besluit gemaakt!


Al een hele tijd zijn we aan het dromen over een lange reis, vele verre landen bezoeken, uiteenlopende wonderen van de natuur en mens zelf aanschouwen en inleven in andere culturen en gewoontes. Dromen die veel mensen hebben en vaak bij dromen blijven.

We hadden echter al voor 2009 gepland om 2 weken naar Thailand te gaan en dan verder te gaan met de voorbereiding voor onze reis naar Zuidoost-Azie in het najaar van 2010. Maar dan beginnen we toch te denken als ik zonder baan zit en we ook steeds meer zin krijgen om te gaan. Het besluit volgt midden juli: we vertrekken 30 oktober zoals gepland naar Thailand maar reizen dan verder! YES, de knoop doorgehakt. Wat een heerlijk gevoel....

Nu nog kiezen waar we heen gaan want 5 maanden klinkt heel lang maar is veel te kort voor ons wensenlijstje: China, Tibet, Maleisie, Indonesie, Vietnam, Cambodja, Thailand, Nepal en India. Mmm, komende tijd toch maar eens keuzes maken wat we links laten liggen en natuurlijk voorbereidingen treffen om te kunnen gaan: inentingen, werk van Leen, verhuren van het huis?, visa, nieuwe paspoorten, wat nemen we mee, enz enz.... Een drukke maar leuke tijd met veel voorpret. Wij gaan in ieder geval enthousiast aan de slag!

Roel

3 opmerkingen:

 1. Ik ben natuurlijk een beetje jaloers, maar wens jullie toch een supertijd toe ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Roel en Leen wij volgen jullie op de voet, we vinden het erg leuk, zo komen we ook nog eens ergens, wij doen het wel mer schiermonnikoog, voor ons ook fijn. Jullie veel succes en een fijne avontuurlijke reis en tot horens.
  Groetjes ria en theo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 5 maanden is zo lang niet voor al jullie plannen, ik heb zelf een bijna vier maanden gereisd door China alleen. Maar het is wel een heerlijk lange tijd om weg te zijn! Ik ga jullie volgen...

  BeantwoordenVerwijderen