zaterdag 17 oktober 2009

Hoe krijg je automatisch bericht van nieuwe berichten?

Als jullie graag de komende tijd willen volgen wat we allemaal beleven, maar niet elke dag hier willen kijken om te zien of we een kans hebben gehad om een nieuw bericht te plaatsen, kunnen jullie je abonneren op onze site.

Oorspronkelijk hoopten we dat te koppelen aan jullie status als volger van onze site, maar die functie is voor ons helaas nog niet beschikbaar.

Het makkelijkste kunnen jullie onder aan deze pagina klikken op Abonneren op: Berichten (Atom)'. Je kunt dan kiezen uit outlook (dit werkt erg makkelijk), google (je krijgt dan een nieuw vak op je google homepage), yahoo of andere opties. Voor hotmail gebruikers hebben we nog geen optie kunnen vinden. Een optie is natuurlijk om een gratis gmail of yahoo account aan te maken en de mail automatisch naar hotmail te laten sturen :-)

Of je kunt natuurlijk kijken op onze pagina als je zin hebt om te kijken wat we meegemaakt hebben of eigen weg wilt dromen uit het koude Nederland of Belgiƫ...

Succes en veel leesplezier, wij gaan weer verder met inpakken en andere zaken op ons lijstje, vanavond de heerlijke fles wijn van Jan :-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten