vrijdag 30 oktober 2009

We vertrekken!Afgelopen weken waren erg druk: veel inpakken, opruimen, laatste spullen voor de reis kopen, overal afscheid nemen, enz. En leuk maar druk programma met een hele strikte deadline: vanavond!

Het inpakken was een duidelijk zichtbare activiteit maar het werd wel steeds minder gezellig in huis. Prima reden om dus snel te vertrekken.


We hebben heerlijk gegeten bij de wijn van Jan, de mosselen waren ook erg lekker, evenals de friet met shoarma en de frietjes bij B&W.

Het afscheidsfeest gisteren was druk en erg gezellig. Veel mensen nog een laatste keer gezien voor de komende tijd en veel leuke verhalen, originele kado's en vooral erg gezellig en de complete drankvoorraad ook netjes opgeruimd :-)


Vanmorgen de restanten van het feest opgeruimd, de rugzakken nog eens opnieuw ingepakt en onze spullen goed verdeeld. Hoe kan het dat we een hele stapel dozen vol spullen in huis bij elkaar hebben gedaan maar we voor 5 maanden inpakken in 2 grote rugzakken en dan nog plaats over hebben?!?!?!?!?


Anyway, we gaan nu nog even eten en dan naar het vliegveld, inchecken en wegwezen! Het zal nog wel emotioneel worden zoals het al vaker geweest is de laatste dagen, maar de kriebels voor de reis zullen dit ook wel versterken. Toch een rare gedachte dat we komende maanden bijna elke dag ergens anders gaan overnachten en uit onze rugzakken gaan leven. Maar wel super om te bedenken dat we elke dag nieuwe belevenissen zullen hebben, nieuwe mensen ontmoeten en heel veel mooie momenten gaan meemaken.

Hoogste tijd om te gaan, een volgend bericht zal wel uit Bangkok komen :-)

1 opmerking:

 1. Go go go! Vamos y disfrutamos!

  Uw artikel is gewoon een flash-back van twee maanden geleje...
  Zijt maar zeker, die nostalgie en heimwee zijn na een halve dag voorbij wanneer ge in uw jeugdherberg plaatselijke bierkes zit te testen, luisterend naar de verhalen van collega-reizigers uit drie continenten die al twee jaar onderweg zijn...

  Saludos desde Ecuador!
  Stino
  http://stinogoeslatino.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen